Een goed proces loopt soepel

Een proces dat goed is ingericht gaat eigenlijk vanzelf

Zoals het hoort

J&T Advies zorgt ervoor dat de puzzelstukjes op de juiste plek gelegd worden.

Vertrouwen

Je kunt erop vertrouwen dat jouw data discreet wordt verwerkt door ons.

organization-2478211_1920
business-4051773_1920

Secuur werken

Wij werken accuraat en nauwkeurig omdat je daar het beste rendement mee behalen kunt.

Duidelijk communiceren

Voor het beste resultaat moet duidelijk gecommuniceerd worden met medewerkers. Zij kennen de werkzaamheden het beste!

Klaar om geld te besparen voor de organisatie?

Samen zorgen we voor een optimaal functionerende organisatie.

Procesinrichting

Wat zijn de belangrijkste processen en hoe staan ze tot elkaar?

Met de medewerkers

Zij kennen het werk, wij weten hoe het beter kan.

BPMN 2.0

De nieuwste modelleertechniek zetten wij in om de processen vorm te geven.

Onze diensten

J&T Advies is sterk in het verbeteren van bestaande processen of het vastleggen van processen wanneer dit nog niet eerder is gedaan. Dit wordt gedaan op basis van BPMN 2.0, een techniek die wereldwijd als standaard omarmt is. Deze techniek maakt het voor eenvoudiger om het proces vast te leggen en voor opdrachtgevers om de procesplaat te lezen.

De voordelen van het vastleggen en/of verbeteren van processen zijn vaak niet direct zichtbaar. Echter is het eenvoudig uit te rekenen voor een bedrijf hoeveel tijd een medewerker bespaard door gebruik te maken van nieuwe werkwijzen.

Een grote besparing ligt in het opleiden van nieuw personeel: de vastgelegde processen geven houvast voor de nieuwe medewerker waardoor deze sneller zelfstandig kan functioneren. Wat bedrijven vaak over het hoofd zien bij het aannemen van nieuwe medewerkers is het volgende: een nieuwe medewerker is 3 maanden voor slechts 50% effectief aan het werk. In deze periode is ten minste 1 vaste medewerker 60% effectief en dit komt door een intensieve begeleiding van de nieuwe medewerker, maar ook door het herstellen van fouten die door de nieuwe medewerker gemaakt worden. Na de inwerkperiode zal de vaste medewerker nog ongeveer 85% effectief kunnen werken, nog steeds doordat de nieuwe medewerker begeleiding nodig heeft en fouten maakt. Door deze percentages is het eenvoudig uit te rekenen wat het aannemen van nieuw personeel écht kost. Door de processen vast te leggen en heldere werkinstructies op te stellen kan een besparing van 25-30% gerealiseerd worden! De kosten voor het vastleggen van de processen en werkinstructies zijn gemiddeld 10% hiervan dus bespaard u 25-30%!

Waar wacht u nog op? Neem vandaag contact op met J&T Advies voor een vrijblijvend gesprek op locatie om te zien hoe uw medewerker effectiever kunnen werken!

Neem contact op

We horen graag over jouw organisatie en hoe J&T Advies daarbij kan helpen!