J&T Website

“You never get a second chance to make a first impression.”

Deze zeer bekende uitspraak geldt niet alleen in het dagelijks leven, maar ook digitaal. In het Nederlands is deze uitspraak al helemaal ingeburgerd en hij wordt vaak gebruikt wanneer men naar een bijeenkomst gaat en niet precies weet wat men kan verwachten. De beste oplossing is dan om gewoon goed voor de dag te komen.

Dezelfde vergelijking geldt voor uw website; U weet niet (precies) wat voor klant u kunt verwachten, maar u wilt uw bedrijf wel goed promoten. Een goede domeinnaam is vaak de eerste stap, maar daarna is het wel zo prettig als uw website ook aansluit bij uw bedrijf.

Sterk in dynamisch
J&T Website heeft zich gespecialiseerd in WordPress websites. WordPress is “open source” software en daardoor ontwikkelen duizenden mee aan deze software. Gebruik van deze software heeft grote voordelen voor u als klant:

 • Lage opstartkosten (vanaf €500,- exclusief BTW zijn websites al mogelijk);
 • Zelf de controle over de inhoud;
 • Geen kosten voor beheer van de website;
 • Flexibel aan te passen aan uw wensen voor lay-out;
 • De website is webhost onafhankelijk en daardoor kunt u de website “meenemen”.

Maatwerk
J&T Website bouwt ook websites op maat, volgens uw wensen en uw eisen. Hierbij kan het zijn dat u volledig bij het proces betrokken wilt blijven of (vanwege tijd of kennisgebrek) op de achtergrond wilt staan. Welk pad u kiest is geheel aan u. Wij adviseren u over de mogelijkheden, zowel grafisch als technisch. Soms kan het zijn dat technieken botsen waardoor het gewenste resultaat uitblijft en het is wel zo prettig dat u dit vooraf weet.

Opdracht typen
J&T Website kan met verschillende opdrachten aan het werk gaan:

 • HTML De basis van elke website bestaat uit HTML, de eerste “taal;”.
 • Coden De lay-out is al klaar en behoeft alleen nog techniek.
 • CMS Een CMS stelt u in staat zelf uw website aan te passen na oplevering.
 • Flash De grafisch beweegbare onderdelen worden vaak met Flash gemaakt.
 • Javascript Een extra “taal” om ingewikkelde onderdelen mee te sturen.
 • PHP Om met databases te communiceren gebruikt J&T Website (meestal) PHP.

Het is mogelijk om alleen onderdelen door J&T Website uit te laten voeren of alles door ons uit te laten voeren. Het advies blijft altijd in uw voordeel!

Ook het reviseren van uw website of periodiek onderhoud kan door ons gedaan worden. Wat u ook wilt, J&T Website zorgt er voor dat uw eerste indruk altijd goed is!

J&T Groep

"Make the world a better place!"

J&T Website hecht waarde aan een stabiele en eerlijke maatschappij waarin ieder individu zijn of haar verantwoordelijkheid durft te nemen. Dit ziet u terug in de prijzen en de wijze waarop wij over service denken. De prijzen zijn fair en wij geven graag persoonlijke aandacht.

In 2015 is J&T Hosting met maatschappelijke projecten gestart. Dit doen wij omdat wij denken dat de maatschappij een belangrijke bijdrage kan leveren aan het sociale leefklimaat in Nederland, zeker in deze moeilijke economische tijden. Dit zijn de maatschappelijk verantwoorde projecten waar wij een financiële bijdrage aan leveren of hebben geleverd:

Werkzoekenden
Om te solliciteren is LinkedIn of een sollicitatiebrief tegenwoordig niet meer voldoende. Het is nodig om op te vallen tussen alle reacties. J&T Website realiseert zich dat werkzoekenden niet altijd de financiële armslag hebben om een website te laten bouwen waarmee deze groep zich kan onderscheiden. Daarom kan deze groep in gesprek met J&T Website sterk afwijken van de standaard kosten die J&T Website normaal vraagt, uitstel van betaling krijgen tot men wel een baan heeft of zelfs helemaal niet hoeven betalen. Wij geloven in een sociale maatschappij.

J&T Advies

"Make the world a better place!"

h

J&T Grafisch

"Imagine enything"

h